Nytt produktsortiment från Revlon Professional

Har du någonsin varit med om att färgen inte blir så intensiv som du har tänkt, eller  att ljusfärgen blir lite dassig och slingorna inte så klara? Detta kan många gånger bero på föroreningar i luften, kalk och metaller i vattnet, eller om kunden t.ex. har en egen brunn. Nya Magnet rensar håret på dessa partiklar och löser dina problem med hjälp av BondIN System vilket ger dig det slutresultat som du önskat.

Äntligen är den här! Revlons nya blekning som lyfter till en helt ny nivå. Den nya BondIN System ljusar upp ditt hår skonsamt samtidigt som den rensar håret på föroreningar och metaller.  Lyfter 7 upp till 9 steg. Från 7:an som är ett ammoniakfritt alternativ med en härlig doft och krämig konsistens till 9:an som ger håret kristallvita resultat.

Revlons nya toners har utökat nyanserna i sin familj och heter Color Gloss Excel. En helt ny nyansering med lågt pH-värde och hög glans.

UTMANA HÅRSKADOR OCH ANGREPP UTIFRÅN. BONDIN SYSTEM™

Lär känna vårt exklusiva BondIN System™, ett flerstegssystem som skyddar, återställer bindningar och reparerar. Har en kombinerad effekt som skyddar befintliga bindningar, reparerar trasiga och skapar nya, så att håret kan bibehålla sin styrka inifrån och ut.

Ger en heltäckande sköld i 360 grader runt kemiskt behandlat hår som skyddar mot angrepp utifrån, bland annat föroreningar.


SS COLLECTION 21

FÄRG FOKUS: naturliga nyanser / kommerciella nyanser / kalla nyanser

COLLECTION: BYELAYAGE

TEKNIK: #reverseombre #colorblock

BASERAD PÅ: Nya Magnet & Color Excel Gloss

PERFORMANCE FOKUS:

  • Bortom färg, vård och glans
  • Naturliga resultat
  • Perfekt match med kundens naturliga nyans
  • Två-toningsteknik är:
    • Snabb att uppnå
    • Sofistikerad
    • Feminin

Ett perfekt verktyg som hjälper dig att tillhandahålla en förbättrad behandling på kortare tid.

#Reverseombre
Det ultimata alternativet till klassiska balayage-tekniker för blondiner med möjlighet att skapa både starka eller mjuka kontraster. Vi presenterar den nya Nude Satin acid-nyansen som en del av Color Excel Gloss av Revlonissimo.

#ColorBlock
Det perfekta alternativet för att uppnå en slående men feminin look