Nyhet | 15:e februari 2021
Nytt brand på Sæther!
CUTRIN - FÖR NORDISKT HÅR

Nytt brand hos Sæther Professional

CUTRIN har blivit den främsta experten på fint hår med sina nästan 50-åriga erfarenhet av att utveckla produkter för nordiskt hår och hårbotten.

För att fira vår långa erfarenhet av att utveckla nyskapande hårprodukter vill vi nu presentera en helt ny produkt från CUTRIN. Hela varumärkesarkitekturen, varje produktserie, varje enskild produkt och inspirationen som vår utbildning kan ge tjänar alla samma syfte: skönheten i fint, nordiskt hår och de särskilda behoven som en känslig hårbotten har. Allt vi gör utformas särskilt för dig och dina kunder. 

Produkterna från CUTRIN har utformats för att tillgodose de behov som finns för fint hår och känslig hårbotten: volym och tjocklek för platt hår, lindring för känslig, flagig och torr hårbotten och färgskydd för att motverka solens blekande effekter. De lätta och fina ingredienserna kombinerar viktlös näring, stadga och skydd mot yttre stressfaktorer. Vi gör fint hår friskare och vackrare oavsett förhållanden. 

 
KRAFT FRÅN DEN ORDISKA NATUREN. ANSVARSFULLT.

I de bästa hårprodukterna kombineras kvalitet och ansvar. Under en lång tid har CUTRIN målmedvetet utvecklat sin produkterserie med hållbart anskaffade nordiska ingredienser. Våra produkter innehåller aktiva ingredienser från den nordiska naturen. Många av dem hämtas från det som blir över i mat- och bomullsindustrin. Vår filosofi är att utveckla säkra produkter med naturliga nordiska ingredienser genom att beakta principerna för hållbar utveckling.

Produkterna från CUTRIN är gjorda för dig och dina kunder med hänsyn till etiska värden och miljön.

PRODUKTER:

VIENO
SENSITIVE CARE

OFTFRI HÅRVÅRD OCH STYLING
Doftfri hårvård och styling för fint hår och känslig hårbotten. Innehåller ängsullsextrakt från den nordiska naturen. Passar de flesta med doftallergi/känslighet.


BIO+
SCALP THERAPY

FÖR HÅRBOTTNENS VÄLBEFINNANDE
Effektiva lösningar för alla vanliga hårbottenproblem, som mjäll, torr hårbotten, fett hår och för tidigt håravfall. Innehåller naturliga nordiska ingredienser, som havreolja och tallbarksextrakt. 


MUOTO

STYLING
Lätta och fina stylingprodukter för styling av tunt och fint hår. Innehåller björksocker från den nordiska naturen. 

Produkter för permanent är perfekta för att skapa klassiska lockar, mjuka vågor och textur med mycket volym.

AURORA

FÄRG OCH FÄRGVÅRD
Det milda och näringsrika AURORA-produktsortimentet som är utvecklat för fint hår innehåller permanenta färger, hårfärger utan ammoniak, direktfärger, blekningspulver och aktivatorer för professionell användning. Dessutom innehåller produktsortimentet toningsschampon och -balsam för färgvård mellan frisörbesöken. Innehåller bärolja från den nordiska naturen.

 

Omtalade produkter