ILES FORMULA

WENDY ILES är allmänt erkänd som en av skönhetsbranschens mest respekterade och eftersökta experter. Under sina 40 år i branschen har Wendy skapat några av de populäraste frisyrerna på omslagen till världens högst ansedda tidskrifter, på A-kändisars huvuden och inom globala kampanjer för lyxmode och skönhetsmärken som Dior, Chanel, Louis Vuitton, Hermès och tidigare globala hårvårdsmärken.

Wendy är inte bara högt respekterad för sin ultimata expertis, engagemang och passion. Bland kännare har hon också blivit synonym med sin mirakulösa förmåga att förvandla det mest pinade hår till vad som nu allmänt kallas den typiska ILES FORMULA-looken: välnärt, svallande, glansigt hår som tar andan ur alla.

Och så föddes idén till ILES FORMULA, en kollektion som utvecklades och skapades på uppmaning av Wendys kända kunder och som har vunnit flera priser. Den är en frisk fläkt på en marknad där alla slåss om den växande och lojala kundkretsen, och den säljs på fler än 2000 ställen världen över.

Enkelhet möter maximal effektivitet i ILES FORMULA:s trestegssystem. Formulan vårdar, reparerar, ger näring, stärker, skyddar och förvandlar omedelbart alla hårtyper från den allra första behandlingen till den typiska Iles Formula-looken.